De eerste editie van Flevo Jazz was een groot succes. In een uitverkochte kunstlinie vonden we de soul of Jazz. Dit jaar is het festival terug, met een boordevol programma vol bekende artiesten en aanstromend talent.

In onze grote zaal, de big beats van Benjamin Fro en het Amsterdam Funk Orchestra, een vocale variatie van JAINDA tot Kris Berry in de middenzaal en intensive instrumentals in de kleine zaal. Daarnaast is er een clubcorner met wijnbar, een silent DJ patio, een vinyl beurs. En nog veel meer.

Met Amsterdam Funk Orchestra & Lillian Vieira, Benjamin Fro, Bram van de Glind
Dr. Brass, Gianna Tam & La Banda, JAÏNDA, The Hybrid Orchestra, JazzOut,
Jessica de Boer, Julie Huard, Kris Berry, Leonard Luka, Matthijs Geerts Group,
PARRA.DICE, Ruben Hein, Ruud Voesten’s Ambrosia, Trio Petit

&

Diverse dj’s van DJ.Talents.com
Diverse lokale en regionale talenten op de Talent Stage
Onder de bezielende leiding van Kunstlinie’s nieuwe houseband: 036 Band